Между срещи, снимки, събития и работата в офиса е трудно да

...
Между срещи, снимки, събития и работата в офиса е трудно да
Коментари Харесай

Бързо и вкусно презареждане на батериите. Вижте как!

Между срещи, фотоси, събития и работата в офиса е мъчно да намерим салдото (особено във връзка с това, с което се храним), с цел да се усещаме по-енергични и тонизирани. Цвети от  обаче ни издава своята загадка за " бързо презареждане на батериите " в динамичното си всекидневие.

Знам, че имам да описвам доста за последните си пътувания, само че ще ми би трябвало малко време да наваксам с работата преди този момент. Все отново най-лесно е да бъдете в крайник с всичко протичащо се към мен в Instagram – @cvetybaby. И по този начин през днешния ден ще споделя няколко думи за работния развой в последно време. Освен всички фотосесии, срещи и събития, много постоянно ми се постанова да заставам в офиса. В интерес на истината малко ми беше мъчно, до момента в който привикна, само че пък всичко си има своите преимущества и дефекти. Предпочитам динамичното всекидневие и да не се застоявам на едно място, само че пък това да работиш с екип е огромен плюс за целия развой. А и е готино, когато си всекидневно с изобретателни хора.



През последните месеци все се пробвам да основа някакъв баланс , тъй като виждам, че надалеч не съм във формата, в която желая да бъда. Все по-рядко намирам време за спорт, лягам си много по-късно отпреди и за жалост доста постоянно пропущам хранения, които си наваксвам двойно по-късно. Обедите да вземем за пример ги пропусках от много време, което въобще не се отразяваше добре на организма ми. От друга страна, в случай че хапна по-обилно (според хората нормално) по обeд, ставам мързелива и ми е мъчно да се съсредоточа в работата, по тази причина и не го правех. 



В един миг обаче взех решение, че въпреки всичко би трябвало да намеря някакво решение. Исках нещо елементарно, бързо и задоволително освежаващо, с цел да си ”прихапвам ” по обед или следобяд. Харесвам доста напитките на Activia и за мен е чудесна алтернатива за лятото, когато съм в офиса или пък в придвижване. Напоследък любимец ми е усетът с фурми и чия . Обожавам чията , когато набъбва в питиета и млека. Доставя ми задоволително сила и е от години в менюто ми. А и всички знаем какъв брой изгоди има за организма. Въпреки някои спорни отзиви – на мен ми се отразява сносно и постоянно си я хапвам/пийвам.



Фурмите пък употребявам за натурален подсладител, когато ми се желае да си направя нещо сладичко. Затова и тази напитка се трансформира доста бързо в част от всекидневието ми. Любимо ми е, когато си – чета си френски списания, съпроводени със свежа напитка от Activia . Едно бързо презареждане на батериите. А вие по какъв начин разпускате по време на работа?

С поддръжката на Activia

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР